Oma Online -kotisivu
ja markkinapaikka
edullisemmin kuin muut.

Meidän avulla mahdollistat ravintolasi kasvun monella eri osa-alueilla, myynnin lisäämisestä kanta-asiakas-ohjelmiin. Me tuomme sinulle tilaukset, oman brändin noston ja taloudellisen mielenrauhan – 100% kotimaisesti.

Mikä Swype?

Mitä saat?

Swypen kattavaan pakettiin kuuluu kaksi puolta:

1. Swype Market – Jättimäisten tilausalustojen kaltainen ravintoloiden markkinapaikka, jossa yrityksesi saa näkyvyyttä siellä missä asiakkaat ovat. Mainostamme markkinalla sinun puolestasi, jotta asiakkaat löytävät sinut. Tutustu klikkaamalla swype.fi

2. Swype MyRestaurant – Omat räätälöidyt online-kotisivut jonka kautta vastaanotat itsenäisesti tilauksia. Kotisivu jää sinun omaisuudeksi vaikka asiakkuutesi päättyisi. Meidän tarjoama kotisivu kykenee enempään kuin kilpailijat ja on takuulla herkullisen näköinen.

Swype MyRestaurant

Markkinoiden paras
oma Online-kotisivu.

Sisältyy Business ja Professional -pakettiin.

Swype MyRestaurant on edistyksellinen, kaunis, ravintolasi oma kotisivu joka sisältää oman domainin.

MyRestaurant toimii yhdessä Swype Market:in kanssa, joka tarkoittaa että kotisivusi ja markkinapaikkasi elävät samassa hallintapaneelissa.

Näin säästät sekä aikaa että rahaa ruokalistojen ylläpidossa ja muutoksissa, ja keskittämällä palvelusi maksat pienemmän hinnan.

Tältä ravintolasi voisi näyttää

Swype MyRestaurant

Oma kotisivu joka
kykenee enempään
ja maksaa vähemmän.

Sisältyy Business ja Professional -pakettiin.

Swype MyRestaurant rakennetaan myynnin maksimointi mielessä. Käymme sinun kanssa yhdessä läpi ravintolasi tarpeet ja suunnitellaan oma Online-kanavasi sen perusteella.

Kotisivumme ovat aina mobiiliystävällisiä, hakukone-optimoituja ja parantaa ravintolasi myyntiä kustannustehokkaalla menetelmällä.

Swype Market

Se kotimainen
ravintoloiden markkinapaikka.

Me tuomme sinulle tilaukset muita edullisemmin

Swype Market on asiakashankintaasi tarkoitettu  markkinapaikka joka kilpailee ulkomaalaisten jättimäisten tilausalustojen kanssa.

Kun ravintolasi näkyy meidän Market:issa, me mainostamme sinua puolestasi ja saat uusia asiakkaita meidän kautta, paljon edullisemmin kuin muissa palveluissa.

Swype Market tarjoaa markkinoiden edistyksellisimmät työkalut ravintolasi hallintaan ja laajat mahdollisuudet asiakasuhteiden ylläpitoon

Täällä ravintolasi voisi olla

Swype Market

Tuomme sinulle tilauksia
kilpailijoita edullisemmin.

Se reilu, kotimainen ruokatilausalusta.

Me ymmärrämme että isot ruokatilausalustat ovat erittäin kalliita. Jotkut veloittavat tilauksesi summasta jopa 30%, eli jopa enemmän kuin verottaja.

Swype on rakentanut oman vaihtoehdon isoille ulkomaalaisille järjestelmille, joka on täysin kotimainen ja kevyt lompakollesi. Tarjoamme ravintolallesi täysin samat edut mitkä saat muualtakin, mutta meiltä saat sen halvemmalla.

Swype Dashboard

Maailmanluokan hallintapaneeli
käytössäsi.

Hallinoi kotisivusi ja markkinapaikkasi samassa paikassa.

Kun käytät Swypen palvelut, saat käyttöösi meidän rakentaman hallintapaneelin, josta voit ylläpitää koko ravintolasi aina vain parilla klikkauksella.

Seuraa tilauksiasi, luo tarjouksia, lataa raportteja ja suunnittele mainoksia. Meidän hallintapaneeli kykenee kaikkeen. Hallintapaneelin saat käyttöösi kaikilla hinnoittelutasoilla.

Me käymme sinun kanssa läpi hallintapaneelin käytön, ja tarjoamme myös kattavat ohjeet Swypen käyttöönottamiseen.

Swype Dashboard

Kaikki ravintolasi
työkalut painalluksen päässä.

Swype Dashboard on ainoa tarvitsemasi hallintapaneeli

Hallinnoi ruokalistaasi nopeammin kuin koskaan, puhelimesta, Swype Hub -tilauslaitteesta ja tietokoneella. Meidän hallintapaneeli toimii sujuvasti joka laitteella.

Voit luoda edistyksellisiä tarjouksia joilla houkuttelet asiakkaita luoksesi, pääset muokkaamaan lisukeryhmiäsi kaikkialta ja hyväksyt tilauksia missä vain.

Swype Hub

Tilauslaite sinun palveluksessasi.

Sisältyy Professional -pakettiin

Swype Hub -tilauslaite on meidän toimittama laite jonka voit pitää ravintolassasi. Laitteen avulla koko ravintolan henkilökunta voivat seurata Swypen kautta tulevia tilauksia.

Laite tulostaa kuitin automaattisesti aina kun tilaus saapuu, ja hälyttää äänellä jonka kuulet heti. Swype Hub:in avulla hyväksyt tilauksia parissa sekunnissa.

Kumppanoidu kanssamme

Miksi valita Swype ravintolasi kumppaniksi?

Swype on Suomen tuorein kotimainen kilpailija ruokatilausmarkkinoilla, joka pyrkii olemaan alan reiluin.

Me haluamme rakentaa syvän ja kilpailukykyisen kumppanuuden ravintolan kanssa josta molemmat hyötyy kustannustehokkaasti.

Täten Swype ja koko tiimimme sitoutuu olemaan ravintolan kumppani koko asiakkuuden ajaksi. Luodaan ravintolasi mainokset, tilauskanavan ja paljon muuta – yhdessä.

Me voimme olla ylpeitä siitä, että yrityksemme koostuu 100% kotimaisesta voimasta. Järjestelmämme on kokonaan rakennettu pääkaupunkiseudulla – Sipoossa ja Vantaalla.

Hinnoittelu

Vain 5% komissio tilauksista.

Etkö saa tilauksia? Silloin et myöskään maksa. Helppoa. Tällä edullisella hinnalla saat käyttöön mm. seuraavat ominaisuudet:

*Verkkomaksujen komissio on 1.5% + 0.30€

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Soita meille!

Tai lähetä meille vapaamuotoinen sähköposti, osoitteeseen hello@swype.fi